Apple iPad 2018

Reparatie kosten

Display / scherm module vervangen

Het beeldscherm / glas van jouw apparaat is gebroken, gebarsten of beschadigd of jouw touchscreen reageert (deels) niet meer.

 

Batterij en opladen

Jouw apparaat gaat snel leeg, valt uit of start niet meer op.

 

Powerknop / aan-uitknop vervangen

De aan-uitknop reageert niet meer van jouw apparaat of je kan deze niet meer indrukken. Het kan zijn dat deze vastzit of continu wordt ingedrukt.

 

Oorspreaker vervangen

Wanneer je een telefoongesprek voert, hoor je de ander niet of nauwelijks. Ook is het mogelijk dat het geluid kraakt.

Gps- antenne vervangen

Jouw apparaat kan de exacte locatie niet meer bepalen.

Simkaartlezer vervangen

Jouw simkaartlezer moet vervangen worden als je apparaat de simkaart niet meer herkend, wanneer de interne pinnetjes zijn afgebroken of als de simkaart niet meer blijft zitten. Let op! Als de simkaart soms uit het niets wegvalt, heb je een moederbord-onderzoek nodig.

Achtercamera vervangen

De camera aan de achterkant van jouw apparaat maakt geen of slechte foto’s / video’s. Ook is het mogelijk dat de camera niet (goed) focust.

Nabijheidssensor vervangen

Jouw apparaat registreert niet de afstand tot jouw gezicht als je belt. Dit zorgt ervoor dat het scherm niet op ‘zwart’ gaat, waardoor je dingen indrukt met jouw gezicht.

Moederbord / printplaat vervangen

Het moederbord in jouw apparaat is volledig defect en dient te worden vervangen.

Waterschade-reiniging

Indien jouw apparaat recentelijk in aanraking is gekomen met water / vloeistoffen, kunnen wij een reiniging uitvoeren. Let op! Er kunnen desondanks onderdelen beschadigd zijn, hier krijg je dan een prijsopgave van. Het onderzoek kan soms langer dan 24 uur duren.

Herinstalleren software

Indien jouw apparaat onverwacht is vastgelopen of niet meer opstart en een reset helpt niet, kunnen wij het besturingssysteem opnieuw installeren.

Staat jouw reparatie er niet tussen of weet je niet precies wat er kapot is? Vraag het onze experts!